Evenimente

ecomTEAM 2019 se apropie! Castiga un bilet, prin eComJobs

Inca putin pana la #ecomTEAM 2019! 😁Dacă ai un magazin online, esti angajat in eCommerce sau pur si simplu vrei sa te extinzi in comertul electronic si esti curios sa aflii noutatile din domeniu, participa la evenimentul primaverii în e-Commerce.

ecomTEAM 2019 va avea loc anul acesta in perioada 27-28 martie, la Hotel Ramada, din Brasov si il aduce (in premiera pentru Romania) pe Mark Rhodes – Busines Mentor, cu peste 1.000 de referinte pozitive, autor de carti, antreprenor de succes si coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club.

Mark Rhodes va oferi un key speech de exceptie despre cum sa iti cresti vanzarile si poti sa atragi clienti noi, dar si perspective „hands on” despre ceea ce urmeaza in eCommerce-ul si economia mondiala. In plus, vei avea ocazia sa aflii informatii relevante si sa discuti, fata in fata, intr-un mediu relaxat, cu C-levels ai unor companii precum FAN Courier, DWF, EMOTA sau Gun Media.

Voi vorbi despre diferenta dintre cei care ating succesul in domeniul eCommerce si cei care inca se lupta pentru el. Avand propria companie de dezvoltare software si lucrand pentru nume importante din industrie, am aflat ca valentele obtinerii succesului tin de mai multe aspecte: cea de leadership, cea de vanzari, cea inovatoare si cea antreprenoriala. Voi aborda toate aceste aspecte si va voi povesti cum le transformam pe toate acestea intr-un business profitabil”, spune Mark Rhodes.

In cadrul ecomTeam puteti participa la workshop-uri aplicate, interactive si mai ales utile business-ului tau. Temele abordate vor atinge urmatoarele subiecte: solutii de marketing pentru eCommerce, optimizare si conversii pentru magazinele online; folosirea Google Analytics pentru cresterea vanzarilor si insights pentru rezolvarea diverselor provocari cu care se confrunta furnizorii de servicii online.

Vezi aici programul complet.

***

ecomTEAM a reunit, an de an, cei mai buni si in voga speakeri din industrie, aducand in premiera in Romania oficiali ai unor companii precum eBAY, Shopify, Magento, dar si oficiali ai Comisiei Europene, ai Google, eMAG.ro sau procesatori de plati precum PayU.

Avem 5 bilete pentru angajatii din eCommerce!

Datoria parteneriatului pe care-l desfasuram cu ecomTEAM inca din 2016, acestia ofera prin intermediul eComJobs 5 bilete – full event – pentru 5 angajati din eCommerce. 😉

Cum poti castiga? Ne lasi un comentariu cu parerea ta sincera despre reportajele video Angajat in eCommerce si unde ne recomanzi sa mergem sa filmam, editia a 6-a SAU poate ai o super intrebare pentru speakeri – o lasi mai jos. Marti dimineata (19.03) anuntam aici pe blog castigatorii. Ne anunti daca vrei sa ajungi impreuna cu un coleg de birou. 🙂

NOU: Felicitari castigatorilor si multumim pentru feedback-ul primit (de exemplu): Kovacs Lorand, Kovacs Timea, Tako Hunor, Alina Cutinov, Adrian Cutinov.

Angajat in eCommerce by eComJobs
Am vizitat magazinele online Borealy, Mindblower, Books-Express, PentruAnimale
si agentia Gun Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *