Utile

Certificate rezidență fiscală furnizori servicii online 2019 (Facebook, Google etc)

Certificatele de rezidență fiscale sunt de obicei cerute de către contabili atunci când compania cumpără produse/servicii de la alte companii din afara țării și sunt necesare pentru a clarifica regimul de impozitare al plăților respective.

În comerțul electronic acest gen de tranzacții se întâmplă destul de frecvent, dat fiind faptul că multe servicii utile unui magazin online (reclame, hosting) sunt facturate în țări precum Irlanda sau Luxembourg.

Aceste certificate de rezidență fiscală se eliberază de obicei în primul trimestru al anului (certificatul din anul precedent fiind valabil și în primele 3 luni ale noului an) și sunt disponibile doar la cerere de la departamentul financiar al companiei respective.

Pentru 2019, am contactat noi companiile din spatele celor mai folosite servicii de catre antreprenorii din eCommerce și le vom publica mai jos pe măsură ce primim răspuns.

Certificat rezidență fiscală Facebook Ads 2019

Certificat rezidență fiscală Twitter Ads 2019

Certificat rezidență fiscală Google Ads 2019

Certificat rezidență fiscală Amazon (AWS) 2019

Certificat rezidență fiscală LinkedIn 2019

Certificat rezidență fiscală UpWork 2019

Certificat rezidență fiscală Bing Ads/Microsoft 2019

Dacă există printre voi persoane care au acces și la alte certificate de rezidență pentru furnizori de servicii online, vă rugăm să le lăsați în comentarii și ne vom asigura că apar în acest document.

Iar dacă aveți nevoie de angajați sau colaboratori pentru magazinul vostru online, vă așteptăm pe eComJobs.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *