Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #9

În luna februarie avem din nou #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 10 persoane) și le organizăm un Happy Friday pe cinste în București.

Pentru această ediție ne-am gândit la o activitate outdoor și anume, vom face un TREASURE HUNT între zona Romană-Universitate.

Pe scurt, un treasure hunt este o aventură în oraș cu multă adrenalină. Norocoșii vor trebui să găsească obiective foto, să îndeplinească sarcini speciale și să ajungă la timp la anumite puncte. Adică vor face mișcare, vor cunoște mai bine orașul și se vor distra.

De asemenea, în cadrul acestui joc se dezvoltă următoarele competențe de echipă:

  • Comunicare eficientă
  • Planificarea timpului
  • Setarea priorităților
  • Colaborarea
  • Gândirea creativă

Această activitate va fi realizată cu ajutorul CityHunt.ro

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele online (sau agențiile cu activitate în eCommerce) care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1-28 februarie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 1 martie iar ziua in care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs este 15 martie ora 16.

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi mai jos cum am petrecut cu Angajații din eCommerce la squash, cu caiacele pe Herăstrău, prin copaci și tiroliană, la bowling sau lasertag:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *