Noutati

Colaboratori disponibili pe eComjobs

Deși eComjobs.ro este un site de recrutare, suntem conștienți de faptul că nevoile unor companii pot fi foarte punctuale sau pe termen determinat. Pe scurt, nu sunt în căutarea unui angajat permanent ci a unui colaborator / freelancer.

Pornind de la ideea de a ajuta magazinele online să-și rezolve problema cu resursa umana (indiferent de tip), lansăm secțiunea de Colaboratori.

În această secțiune, magazinele online pot identifica rapid colaboratori disponibili (freelanceri sau companii). Criteriile de filtrare sunt dintre cele mai importante precum departamentul pe care-l acoperă serviciul oferit, orașul, tipul de entitate juridică și în premieră pentru acest tip de site, experiența specifică pe care colaboratorul o are într-o anumită nișă.

Fiecare colaborator are o pagină dedicată unde își poate prezenta serviciile oferite, putând chiar să publice prețul pentru fiecare tip de serviciu. Deasemenea nu lipsesc nici secțiunile de portofoliu și testimoniale din partea clienților deja existenți.

Datele de contact (inclusiv conturile de social media) sunt disponibile public , eComJobs neintervenind în niciun fel în comunicarea cu posibilii clienți.

Vrei un cont de colaborator?

Poți avea un profil publicat pe eComJobs în doar câteva minute.

  • Îți poți promova serviciile oferite
  • Magazinele online în căutare de colaboratori te pot găsi și contacta
  • Colaborările se fac direct, fără intermediar
  • Este GRATUIT

Procesul de completare al contului este foarte simplu, existând secțiuni dedicate pentru fiecare tip de informație (general, servicii, portofoliu, testimoniale, contact).

Ce e important e că dacă într-un anume moment nu mai poți prelua alte colaborări, te poți seta ca Indisponibil și nu vei mai fi listat în site.

În cont există și o secțiune de statistici unde poți vedea câte afișari a avut profilul tău și câte click-uri pe linkurile de contact.

Te-ai decis? Click să te înregistrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *