Utile

Calendarul conferințelor utile eCommerce în 2019

Conform rezultatelor studiului Profilul angajatului in eCommerce pe care l-am realizat în 2017, participarea la training-uri și conferințe este printre cele mai dorite beneficii dorite de către angajați.

Primul pas în a facilita participarea la evenimente este aducerea lor la cunoștință, așa că venim în ajutorul angajatorilor cu acest calendar pe 2019 al tuturor conferințelor cu tematica de eCommerce și digital care ar putea aduce plus valoare anumitor departamente din cadrul unui magazin online.

Unele dintre ele oferă reduceri de tipul early bird așa că puteți economisi un procent important din prețul biletului dacă vă înscrieți din timp.

Ordinea este cronologică.

Ianuarie

Content Creators
Data: 29 ian
Unde: București, Raddison Blue
Domeniu: marketing și comunicare
Descriere:
Am devenit toți creatori de conținut, dar nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând. Invitații Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

GoMag Meetup Bucuresti
Data: 30 ian
Unde: București, Crystal Palace Ballroom
Domeniu: marketing, vânzări
Descriere:
Povesti de succes in antreprenoriat si eCommerce
Cum sa iti tratezi afacerea ca un proiect pe termen lung 
Ce se intampla cand obiectivul se afla pe loializarea clientilor
Tehnici testate de retentie a clientilor
Cum iti transformi afacerea pe baza clientilor tai
Instrumente de achizitie trafic si fidelizare
Cum automatizezi relatia cu clientii tai
De la client la ambasador: ce ai de facut
Cum iti planifici un intreg an de vanzari in 2019

Februarie

Digital Marketing Forum
Data: 21 feb
Unde: București, Hotel Marriot
Domeniu: marketing
Descriere:
Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanesti. Cele doua zile de la sfarsitul lunii februarie reunesc 400 dintre cei mai bine pregatiti specialisti din marketing si comunicare. Te asteptam asadar pe 21 si 22 februarie 2019 la o noua editie plina de solutii realiste, studii de caz deosebite, oportunitati de colaborare si la reuniunea practicienilor din marketingul interactiv.

Social Media Summit
Data: 27 feb
Unde: București, Arcub
Domeniu: social media
Descriere:
Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale. Dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an și vei afla care sunt tedințele pentru 2019.

Martie

ecomTEAM
Data: 27-28 mar
Unde: Brașov, Hotel Ramada
Domeniu: marketing, vânzări, management
Descriere:
Conferinta ecomTEAM este cel mai important eveniment regional dedicat e-commerce, menit sa contribuie la cresterea comunitatii si a pietei de comert electronic. Evenimentul reuneste vorbitori nationali si internationali, ateliere practice, informatii relevante si lideri din industrie.

PR Forum
Data: 28 mar
Unde: București, Hotel Marriot
Domeniu: PR și comunicare
Descriere:
Participa la o zi intensa in care vei afla totul despre creativitate in PR, strategii eficiente de comunicare online, tactici de mentinere a relatiilor cu liderii de opinie si provocarile industriei in 2019

Aprilie

Mai

Brand Minds
Data: 10 mai
Unde: București, Sala Palatului
Domeniu: marketing, branding, leadership, creativitate, inspirație
Descriere:
Our vision is to inspire people to create a better world. We strive to create life-changing business events that inspire people to take action and change the world for the better.

GPeC Summit
Data: 27-28 mai
Unde: Bucuresti, Teatru National
Domeniu: marketing, leadership, vânzări
Descriere:
De 13 ani, suntem considerați cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce & Marketing Online din România și Europa Centrală și de Est.

Iunie

ITCamp
Data: 6-7 iunie
Unde: Cluj Napoca
Domeniu: tehnologie
Descriere:
2 day conference with highly-skilled national and international speakers. As in previous years we’ll have highly technical sessions for developers, DBAs, sysadmins and security professionals, as well as non-technical content for CxO-s, managers, PMs and anybody who looks to excel in the IT business.

ICEE.fest
Data: 13 iunie
Unde: București, Grand Cinema Baneasa
Domeniu: tehnologie, management, marketing
Descriere:
We honestly can say that we areone of the largest and the most significant digital and tech related initiatives in the CEE and SE Europe region since 2012.

Iulie

Instacamp
Data: 10 iulie
Unde: București, Hotel Marriot
Domeniu: social media
Descriere:
Daca esti pasionat de Instagram, vrei sa inveti cum sa lucrezi cu hashtag-uri, sa descoperi care sunt THE apps pe care trebuie sa le folosesti sau vrei sa descoperi cum sa pui bazele unei comunitati, nu trebuie sa ratezi noul eveniment marca Evensys.

August

Vacanțăăă..

Septembrie

Influencer marketing conference
Data: 12 septembrie
Unde: București, Hotel Marriot
Domeniu: social media
Descriere:
Influencerii au devenit un subiect dezbatut de tot mai multa lume, iar o mare parte dintre specialistii in comunicare si promovare privesc Influencer Marketingul ca pe o tactica de viitor. Acum este momentul sa definim Influencer Marketing ca pe o disciplina serioasa si sa adunam suficiente studii de caz pentru a optimiza strategiile si a descoperi noi unelte si idei pentru a veni in intampinarea nevoilor unui brand.

JSCamp
Data: 24 septembrie
Unde: București, Hotel Sheraton
Domeniu: programare
Descriere:
A JavaScript Conference for Romania and Eastern-Europe

Meet Magento
Data: 26 septembrie
Unde: București, Hotel Sheraton
Domeniu: management, programare
Descriere:
It is the place where you can meet merchants, decision-makers and opinion leaders of the eCommerce as well as Magento developers and online agencies.

DigiCon
Data: 27 septembrie
Unde: București, Hotel Cismigiu
Domeniu: marketing
Descriere:
In a world buzzing about AI, Machine Learning & Automation, Digicon brings Marketing & Advertising leaders the latest Martech innovations – straight from the creators currently at the forefront of industry innovation.

Octombrie

GoTech World
Data: 2-3 oct
Unde: București, Romexpo
Domeniu: tehnologie, marketing, leadership
Descriere:
go>tech world este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, locul unde profesioniștii din România și din regiune pot găsi mixul digital perfect pentru nevoile lor de business.

Webstock
Data: 4 oct
Unde: București, Hotel Marriot
Domeniu: marketing, social media, inspirație
Descriere:
We all know that digital transformation is no longer a matter of „if,” but „when”. IMWorld’s role is to speed up the process and make it more accessible both through the know-how delivered by the brightest minds in tech and the IT & digital solutions providers.

Digitalium
Data: 7 oct
Unde: București, Face Convention Center
Domeniu: marketing, social media
Descriere:
Full day intensive digital marketing training with the best strategists of the moment.

RetailArena
Data: 23 oct
Unde: București, Sheraton Hotel
Domeniu: management, marketing, logistică
Descriere:
retailArena se adresează atât marilor lanțuri de retail, magazinelor online cât și furnizorilor de servicii, specialiștilor in logistică și marketing, proprietarilor de spații comerciale și producătorilor din FMCG.

UXDays
Data: 30 oct
Unde: București
Domeniu: creatie, produs
Descriere:
Everything about User Experience Design

European Digital Commerce
Data: 31 oct
Unde: București
Domeniu: marketing, management
Descriere:
European Digital Commerce este un eveniment exclusivist, dedicat comertului electroinic, ce isi propune diseminarea celor mai actuale informatii despre procesul digitalizarii si a celor mai bune practici implementate in acest domeniu, la nivel mondial.

Noiembrie

MeasureCamp
Data: 2 noi.
Unde: Impact Hub
Domeniu: marketing
Descriere:
MeasureCamp is well known for gathering professionals within the analytics community, encouraging networking and knowledge sharing.

GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce
Data: 4-5 noi.
Unde: București, Teatru National
Domeniu: marketing, leadership, vânzări
Descriere:
De 13 ani, suntem considerați cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce & Marketing Online din România și Europa Centrală și de Est.

WeContent
Data: 7-8 noi.
Unde: București, Grand Cinema Baneasa
Domeniu: marketing, seo, affiliate marketing
Descriere:
WeContent is one of the best content marketing conferences in Europe, where you meet top international specialists and find out how to have a successful content strategy.

Decembrie


Dacă știți de vreun eveniment care nu se află în această listă, am aprecia să ne spuneți în comentarii.

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *