Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #8

Gun Media este echipa câștigătoare a celei de-a 8-a ediții #HappyFridayByEcomjobs. Mulțumim tuturor magazinelor online participante! Găsești aici 35 de poze, iar mai jos am realizat un video scurt pentru a vă arăta cum a fost la SQUASH. Revenim curând cu un concurs nou. 

***

În luna noiembrie avem din nou #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 12 persoane) și le organizam un Happy Friday pe cinste în București.

Pentru această ediție ne-am gândit la o activitate sportivă indoor și anume, vom juca SQUASH.

De ce SQUASH?

  • Antrenează întregul corp
  • Sporește viteza de reacție
  • Solicită abilitățile de anticipare și coordonare a corpului
  • Se poate juca simplu sau la dublu (2 sau 4 persoane)

SQUASH-ul este un sport pe cât de solicitant pe atât de distractiv. Regulile de baza pot fi învățate în câteva minute, iar febra musculară este garantată următoarea zi 🙂

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele online (sau agențiile cu activitate în eCommerce) care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 8 oct.-11 noiembrie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 12 noiembrie iar ziua in care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs o vom stabili de comun acord.

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi mai jos cum am petrecut cu Angajații din eCommerce cu caiacele pe Herăstrău, prin copaci și tiroliană, la bowling sau lasertag:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *