Evenimente

Nir Eyal vine in Romania la GPeC SUMMIT 2018

Nir Eyal, autorul bestseller-ului „Hooked: How to Build Habit-Forming Products” va fi prezent anul acesta la GPeC Summit November 12-13! Ca o mică paranteză Hooked este un bestseller internațional de 5 ani de zile și este cartea de căpătâi a tuturor celor din Silicon Valley și care a schimbat modul de gandire, strategia si comportamentul unora dintre cei mai cunoscuti antreprenori din intreaga lume.

Pe langa bestseller-ul amintit, Eyal scrie, ofera consultanta, preda despre intersectia dintre psihologie, tehnologie si business, in cadrul Universitatii Stanford (la Stanford Graduate School of Business si Hasso Plattner Institute of Design) si investeste in companii care dezvolta tehnologii ce schimba obiceiurile utilizatorilor (Eventbrite, Refresh.io, Worklife, Product Hunt, Marco Polo, Presence Learning, 7 Cups, Pana, Kahoot!, Byte Foods, Anchor.fm).

Aș că sigur vom avea ce învăța de la el, participând la #GPeCSUMMIT. 

Alaturi de Nir Eyal, pe scena GPeC SUMMIT vor urca unii dintre cei mai cunoscuti experti internationali din domeniu: Brad Geddes (cel mai bun specialist in PPC), David Meerman Scott (cel mai bun strateg in Marketing si PR), Ross Simmonds (expert in Content Marketing) si Russel McAthy (expert in Attribution Modelling), dar si o parte dintre reprezentantii e-commerce-ului romanesc. 

***

Subiectele dezbătute în cadrul celor două zile de Conferință GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie vizează cele mai importante aspecte pentru creșterea afacerilor online:

  • Cifrele de piață e-commerce la zi și tendințele pentru 2019
  • Mobile & Desktop User Experience / Usability
  • Optimizarea Ratei de Conversie și creșterea vânzărilor
  • Content Marketing
  • PPC Advertising
  • SEO
  • Real-Time Marketing & Sales
  • Customer Satisfaction & Engagement
  • Growth Hacking

Ultima săptămână de înscrieri Very-Early-Bird la GPeC SUMMIT:

GPeC SUMMIT a intrat in ultima saptamana de inscrieri Very Early Bird: pana pe 9 octombrie 2018, ora 23:59, puteti cumpara un bilet de acces pentru ambele zile de eveniment, la cel mai mic pret: 119 € + TVA/persoana. Inscrierile se fac completand formularul de aici.

Dacă activezi în E-Commerce și Digital Marketing și vrei să afli cele mai noi strategii despre cum să ai o afacere online profitabilă, GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie este evenimentul de la care nu poți lipsi! #CraftedToInspire Sperăm să ve vedem și în acest an și să discutăm prin pauze și despre recrutarea în eCommerce, despre provocările noastre de zi cu zi, din această industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *