Noutati

Caută candidați pe nișe direct din baza de date eComJobs

Toamna lui 2018 vine cu noutăți în platforma eComJobs. Așa cum spuneam în articolul de la începutul verii, suntem pregătiți să devenim prima alegere când vine vorba de recrutare în eCommerce, indiferent că vorbim de un magazin online nou lansat sau de unul cu zeci/sute de angajați.

Un nou mod de a face recrutare

De astăzi facem posibilă căutarea de candidați direct în baza de date a eComJobs. Aceștia pot fi filtrați în funcție de criterii specifice nișei de eCommerce (departamentul sau nișa în care are experiență sau și-ar dori să lucreze) însă și criterii generice precum orașul din care este sau nivelul de experiență la care s-a autoevaluat.

Toți candidații descoperiți în baza de date sunt persoane care și-au marcat disponibilitatea de a avea un job nou, acest lucru putând să însemne că sunt liberi de contract sau că sunt deja angajați dar ar fi dispuși să-și schimbe angajatorul dacă sunt convinși că fac o alegere corectă.

Inițial, angajatorii pot vedea câteva date din CV (anonimizate) care i-ar putea ajuta să ia o decizie, urmând ca aceștia să trimită o cerere candidatului pentru a primi acces la întregul CV și la datele de contact. Candidatul are 3 zile la dispoziție pentru a se decide dacă oferă acces sau nu angajatorului (putând să-și și justifice decizia), iar angajatorul va plăti doar dacă cererea de acces este acceptată.

Intră sau crează un cont de angajator pentru a căuta candidați.

Statistici pentru anunțuri

Pe lângă indicatori standard precum numărul de vizualizări sau sursele de trafic ale anunțului, angajatorii pot afla direct de la vizitatori de ce aceștia nu aplică la anunțurile lor.

Opțiunea de statistici se regăsește în contul de angajator, la secțiunea Anunțurile mele.

Alertă de candidați care nu se prezintă la interviuri

Încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a avea un numar cât mai mic de candidați care aplică la job-uri, dar nu se prezintă la interviuri. Pentru acest lucru am creat această alertă disponibilă în dreptul fiecărui CV, alertă care apare doar dacă respectivul candidat nu s-a prezentat în ultimele 60 zile la mai mult de 50% din interviurile la care a fost chemat (conform informațiilor pe care noi le avem).

***

Începe de azi să cauți candidați cu experientă în eCommerce direct din baza de date eComJobs

Avem deja câțiva recruteri din eCommerce care testează acest nou mod de a recruta și sunt extrem de încântați de faptul că pot filtra candidații  FIX pe NIȘA magazinului lor online. Ne bucurăm că putem ajuta astfel magazinele online și angențiile.

Aşteptăm și feedback-ul vostru! În permanență mărim baza de date – candidați cu experiență pe nișele de Fashion, Beauty, IT&C, Home&Deco, Kids și altele – și avem planuri tot mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *