Evenimente

TeCOMM 2018: Cum cresti rata de conversie cu 20% in eCommerce

An de an revenim cu detalii legate de edițiile TeCOMM eCommerce Conference & Expo – astăzi vrem să te punem la curent cu editia 2018 din Cluj-Napoca. Noua ediție se desfășoară în perioada 9-10 noiembrie la BT Arena din Cluj-Napoca și aduce un nou format, adaptat pieței actuale de comerț online din România.

TeCOMM ridică provocarea celor care fac comerț în mediul online și vine totodată cu răspunsuri/soluții: “Do you have what it takes?” este tematica aleasă în acest an, tocmai pentru a puncta care sunt aspectele de care trebuie să țină cont proprietarii de magazine online pentru a-și crește afacerea.

Pe scurt, din agenda evenimentului:

  • Main Stage – 10 noiembrie: conținut premium, fără discuții generaliste, de principiu, fără prezentări promoționale;
  • Main Stage – 9 noiembrie: Lansări de produse de eCommerce/update-uri software;
  • eCommerce tracks: workshopuri tehnice pentru specialiștii din domeniu;
  • Zona expozițională extinsă care cuprinde activări ale brandurilor, întâlniri 1 la 1, audit pentru magazinele online, coffee talks, ghid al magazinului online, dar și multe alte beneficii și oportunități de business. Accesul participanților în această zonă este gratuită.

”Una dintre metodele prin care un magazin online poate să își crească rata de conversie este prin redesign, declară Gennadiy Vorobyov, co-fondator & CEO Netpeak Bulgaria (agentie de marketing digital). Gennadiy va fi prezent în cadrul TeCOMM pe data de 9-10 noiembrie 2018. Acesta susține o prezentare detaliată însoțită de un studiu de caz în care va explica cum poate să crească rata de conversie cu peste 20% în urma redesignului strategic.

Așadar o nouă ediție TeCOMM cu studii de caz, conținut bun & interacțiune cu pasionații din eCommerce.

Printre speakerii confirmati se numără și: Ana Sipciu (Industry Manager, Google Romania), Ivan Imhoff (Founder&CEO Cognytive), Gabriela Lungu (Fondator, Wings), Petr Svoboda (CEO Shopsys).

Aici găsești agenda celor 2 zile TeCOMM din Cluj și detalii despre cum poți achiziționa bilete și la ce preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *