Angajat in eCommerce

(Video) Angajat în eCommerce: O zi la magazinul online pentruanimale.ro

🚀 Am ajuns la Episodul al IV-lea din proiectul VIDEO – ANGAJAT ÎN ECOMMERCE – în ideea de a prezenta o imagine reală a potențialului magazinelor online ca angajatori. De data aceasta am ales să vizităm echipa pentruanimale.ro – cel mai vechi pet shop online de pe piata autohtona, cu o vechime de 12 ani.

Sunt mari iubitori de animale – care își doresc doar produse de calitate pentru animalele de companie, firește, de eCommerce și de muncă în general. Am întalnit in echipa pentruanimale.ro oameni cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, medici veterinari, specialiști în nutrititie și îngrijire; am fost să-i vizitam atât la biroul lor din zona Pipera, însa am trecut și pe la magazinele fizice și prin depozitul de 450 mpi – unde totul este automatizat și bine pus la punct. Pe lângă departamentul de customer service specializat, se mai diferențiaza prin livrările prompte și prețurile competitive. 

Vă lăsăm să le cunoașteți prin eComJobs povestea, provocările de la birou/depozit, beneficiile unui angajat, ce planuri au (de mărire a echipei/de creștere a business-ului) în acest an și.. de ce te-ai alătura lor, fiind poate în căutarea unui nou loc de muncă sau a unei colaborări. ENJOY!

ADRESA:

 • Birou: Bd Bipera nr 1 – iA Integral Business Center, Parter, Voluntari – o cladire nouă de birouri, cu cantină, toți angajații având transportul asigurat de către companie.
 • 2 magazine fizice (Magazin PiperaBulevardul Pipera 34 și Magazin Corbeanca: Șoseaua Unirii 236, Tamași), iar depozitul este în zona Tunari.

Business cu istorie:

 • La ora actuală pentruanimale.ro este cel mai vechi pet shop online de pe piața autohtona, cu hrană și accesorii pentru câini, pisici, păsări, pești, reptile sau alte animale mici, de la branduri renumite precum Royal Canin, Taste of the Wild, Essential, Purina, Ekanuba, Biomill, Hill’s, Acana si Arion.
 • Prima versiune a site-ului a fost lansată în mai 2006 de către Ana Maria Morar, în momentul în care online-ul era la momentul respectiv mai mult inexistent.

 

 • În 2011 s-a alăturat și Laurențiu Miron după o experiența atât în multinaționale, cât și în alte companii românești, preluând 50% din business
 • Piața de pet food din Romania este în crestere constantă, în medie de 20-30% în fiecare an; În 2017 pentruanimale.ro a înregistrat o creștere mai mare, de peste 30% și o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de euro.
 • Premii: pentruanimale.ro – Cel mai bun petshop online (Locul 1 la Gala Premiilor eCommerce in 2017, 2015, 2014 si 2012)
 •  Magazin atestat Trusted.ro din 2012-06-08.
 •  Campanii/concursuri cunoscute: „Hrană pentru un an” (voucher de 200 lei pe luna, câstigătorului, timp de un an de zile), “Tu și animalul tau de companie” (colectarea de fotografii cu proprietarii și animale lor de companie, voucher de 50 lei).
 • Îi puteți urmări și pe YouTube, Instagram și Facebook.

***

De vorbă cu Iuliana Dima, Responsabil dep. Call-Center pentruanimale.ro: 

– Când m-am angajat aici nu știam foarte multe lucruri despre pet shop-uri, despre hrana pentru animale, accesorii, însă pe parcursul a șase ani am acumulat foarte multe cunoștințe și datorită colegilor mei, care mi-au explicat foarte multe lucruri, au avut răbdare cu mine.. însă și eu mi-am dorit la rândul meu să învat. Este un domeniu în care trebuie să-ți placă ceea ce faci, altfel nu-l poți face. Nu-mi pare rău că am făcut această alegere.

M-a schimbat foarte mult angajarea în această companie din cauza faptului că eu veneam din cu totul alt domeniu și așa am învățat să mă adaptez. 

– Echipa este tânără, dinamică, ne înțelegem destul de bine între noi, ceilalți sunt întotdeauna foarte atenți la ceea ce ai tu de spus, adică mereu se ține cont de părerile angajaților. Eu una nu mă consider un simplu angajat, între noi ne comportam ca și prieteni, fiecare își face taskul lui (sau poate încearcă să-și facă puțin mai mult decat taskul lui) așa încât să ne ajutam unii pe alții, să nu existe momente în care sunt goluri, sa se vadă că poate unul dintre noi nu este la birou. Încercăm să ne ajutăm reciproc în așa fel încât să meargă lucrurile foarte bine.

***

De vorbă cu Alexandru Druta, Responsabil dep. Documentare pentruanimale.ro:

– Prima dată când am început să lucrez aveam pur și simplu nevoie de un job, nu m-am gandit să fie online sau nu. Eram mult mai tânăr, acum 5 ani, bineînțeles că aplicam la mai multe companii și atunci s-a nimerit să intru într-o companie mai mare, o multinațională. Mi s-a parut interesant, am schimbat câteva departamente atunci, apoi am sesizat ca îmi place să lucrez în online, este un job de viitor. A început să-mi placă foarte mult.

– Lucrez de 3 luni la pentruanimale.ro și este o diferență – echipa este mult mai mică aici, dar este interesant faptul că acolo era o companie mult mai mare, făceai ce trebuia să faci în departamentul tău, îți făceai treaba și atât, poate că aveai oportunitatea să înțelegi ce fac ceilalți colegi sau poate nu..

aici este interesant că toata compania este reprezentata de o mână de oameni. Suntem câțiva, suntem foarte omogeni, poți sa faci toate acele lucruri: iei parte la sedintele de marketing, de management, de programare, e interesant că le înveți aici pe toate și când o să ajungi să te dezvolți împreună cu toata compania – și o să trebuiască să ramai pe un loc, inevitabil, că așa este firesc – o să știi ce fac ceilalți pentru că și tu cândva le-ai făcut pe toate, într-o măsura mai mică sau mai mare.

Încurajez tinerii să lucreză în eCommerce – este un job viabil, de viitor, oamenii devin din ce în ce mai mult consumatori de online, iar antreprenorii investesc multe resurse în angajații lor, să fie la curent cu trendurile.

Ce beneficii au angajatii pentruanimale.ro?

 • Prime de Paște, Crăciun, Vacanță
 • Zi liberă în luna de naștere
 • La 2 ani în cadrul companiei o zi în plus la concediu
 • Transportul asigurat până la birou
 • Bonuri de masă la valoarea maximă (se actualizează de fiecare dată când există o valoare superioară)
 • Posibilitatea de a lucra de acasă o zi/săptămână  (dacă postul permite).

                Depozitul companiei Pentruanimale.ro:

***

Cum poți ajunge în echipa Pentruanimale.ro?

Dacă urmărești zona de anunțuri de job-uri de pe eComJobs, de pildă, poți aplica pentru postul care îți face cu ochiul. Dacă ești selectat, ești chemat la interviu și, dacă există o chimie reciprocă, poți începe o perioadă de probă de câteva zile, în care ești familiarizat cu mai multe tipuri de activități. Dacă și după aceste zile conexiunea este evidentă, te poți declara membru cu drepturi depline al echipei.

Angajat în eCommerce?

Indiferent dacă ai experimentat sau nu până acum o carieră în eCommerce, este un domeniu care merită atenția ta. Ne-am bucura ca pe eComJobs.ro să găsești jobul care poate însemna o nouă etapă frumoasă în viața ta.

Cu acest scop a fost și lansată seria Angajat în eCommerce, în ideea de a prezenta o imagine reală a potențialului magazinelor online ca angajatori. Este un proiect inițiat de eComJobs.ro, in 2016. Ne-ar ajuta și feedback-ul vostru legat de acest proiect, pentru a îl dezvolta în funcție de nevoile voastre.

  Vrei să facem o vizită și magazinului tău online? Contactează-ne!

  Comments (1)

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *