Noutati

Pulsul Echipei, o nouă funcționalitate pe eComJobs

Credem că una dintre cele mai importante responsabilități ale unui angajator / manager este să se asigure că angajații sunt motivați, bine dispuși și ca nu întâmpină nicio problemă care ar putea să le scada productivitatea de la birou. Ședințele periodice cu angajații pot scoate la iveală astfel de probleme, însă sunt mari consumatoare de timp și îi pot intimida pe unii oameni, făcându-i să ascundă anumite detalii. Evident, noi încurajăm discuțiile deschise.

Continuându-ne misiunea de a ajuta angajatorii să aibă o companie cât mai performantă, am lansat Pulsul Echipei, o opțiune disponibilă GRATUIT în contul de angajator eComJobs. Prin intermediul acestei functionalități, poți măsura opinia angajaților în legătură cu subiecte precum comunicare, cultură, feedback, management, munca de echipă și multe altele.

Exemple de întrebări ce pot fi adresate pe email angajaților:

  • Simți că munca îți este apreciată?
  • Te simți încurajat/ă să încerci lucruri noi?
  • Cât de mult ai recomanda unui prieten să lucreze aici?

Cum funcționează?
Angajații primesc la final de săptămână un scurt chestionar pe email (la care pot raspunde în câteva secunde) iar rezultatele colectate sunt prezentate angajatorului într-un mod anonim și agregat la începutul săptămanii următoare.

Cum arată emailul trimis angajaților?

 

Cum arată raportul disponibil angajatorului?

Cu siguranță angajații vor fi deschiși să raspunda la cele 3 intrebari știind că răspunsul lor este anonim și că ar putea îmbunătăți vibe-ul echipei.

Cum încep?

  • Dacă ai deja un cont de angajator eComJobs, întră în cont, mergi la secțiunea Companii -> Pulsul Echipei
  • Dacă nu ai cont, fă-ți unul, adaugă o companie și apoi Companii -> Pulsul Echipei

PS: Comunicarea cu angajații se face folosind brandul PulsulEchipei nu eComJobs 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *