Noutati

Câștigă un curs de marketing digital la alegere

Google Adwords, Analytics, Content Marketing, SEO sau GDPR, toate sunt cunoștințe care nu trebuie să lipsească din tolba unui marketer digital din eCommerce, mai ales din a unuia care pune preț pe educarea constantă și înțelege nevoia de a fi la curent cu schimbarile care apar în acest mediu.

Printre noutățile cu care am venit în luna mai, se numără și posibilitatea de a-ți crea un profil pe site, profil cu care poți aplica la joburi și care poate fi actualizat constant rapid și ușor. Odată creat, un profil poate fi marcat ca disponibil sau indisponibil, acest criteriu fiind unul esențial dacă vrei să fii descoperit de companii interesate de cunoștințele și abilitățile tale.

Dacă ai un profil disponibil, angajatorii te pot chema direct la interviu fără ca tu să fii aplicat la un job.

Important!
Angajatorii nu pot vedea datele de contact sau orice fel de informație care te-ar putea desconspira până în momentul în care Accepți cererea de contact.

Cum poți câștiga un curs de marketing digital la alegere?

Pentru a intra în tragerea la sorți care va avea loc pe 1 septembrie 2018, trebuie să-ți creezi un profil pe eComJobs și să-l completezi minim 80% (există acest indicator în pagina contului). Nu condiționăm marcarea ca disponibil sau indisponibil.

Câștigătorul sau câștigatoarea va fi desemnat/ă cu ajutorul random.org și va putea alege un singur curs la alegere dintre cele de mai jos.

Data limită: 1 septembrie 2018

Despre cursurile OK Institute

Cosmin Nastasă, fondator OKI: Având ADN-ul de profesioniști în sânge, am creat cursurile de online marketing OKI având în minte REZULTATELE. Ne dorim să nu te simți doar “tobă de carte”, ci să fii capabil să pui în aplicare ce ai învățat. De aceea, modulele din cursul de marketing online OKI sunt concentrate pe elemente esențiale și pragmatice ale online-ului, unele unice în Romania.

Curs Google Adwords

Cursul de AdWords de la Online Knowledge Institute are ca obiectiv crearea de specialiști în Adwords, capabili să dezvolte campanii online sau să controleze legătura cu agențiile de media/ online sau performance. Structura cursului este o îmbinare de informații despre platforma AdWords și mecanisme de funcționare cu sesiuni practice pe cazuri concrete.
Profesor: Cristina Fulea
Valoare premiu: 1450 lei

Curs Google Analytics

Acest curs se adresează tuturor celor care vor să aprofundeze cunoștintele de Analytics, celor care nu sunt la primul contact cu platforma sau conceptul de analiză de date. Împreună vom descoperi funcții mai avansate și aplicații în diferite business-uri punând în exemple rapoarte și funcționalitățile din Google Analytics.
Profesor: Bogdan Zaharia
Valoare premiu: 1350 lei

Curs Content Marketing

În cadrul cursului aplicat vei învăța care sunt principiile content marketing-ului și cum să îl aplici în comunicare, indiferent de industrie. Vei afla cum să stabilești o strategie și cum să produci (în mod eficient) conținut care să influențeze în mod pozitiv obiectivele de comunicare sau business. Să produci conținut valoros pentru publicul tău, să ieși în evidență și să-ți măsori acțiunile în așa fel încat să îți poți îmbunătăți permanent strategia și execuția.
Profesor: Matei Psatta
Valoare premiu: 1350 lei

Curs SEO

Pe durata desfășurarii cursului de SEO, veți învăța cum să construiți un audit, să acționati pe termen lung pentru business-ul în care activați și să urmăriți competitorii. Oricine este la început sau dorește să aprofundeze cunoștintele acumulate, se poate înscrie pentru înțelegerea influenței acestui canal în dezvoltarea unei afaceri online. Metodele de învățare practicate în acest curs garantează un studiu cu experiență pentru SEO on page și off page.
Profesor: Bogdan Zaharia
Valoare premiu: 1350 lei

Curs GDPR

Acest curs este conceput pentru a ajuta oamenii de business să înțeleagă schimbarile generate de noua legislație din domeniul protecției datelor cu caracter personal, în special în piața de online, eCommerce și în subsidiar în zona de retail.
Profesor: Alexandru Gheorghe
Valoare premiu: 950 lei

Crează un profil și intră in concurs!

PS: Fără vreo legătura cu concursul, dacă dorești să participi la oricare dintre cursurile OK Institute, ai 10% reducere dacă le spui că vii de pe eComJobs 🙂

Comments (2)

    • Salut Aurel,
      De obicei se anunta cand se strang un numar minim de participanti. Cred ca iti pot raspunde mai repede prietenii de la OK Institute: ask@okinstitute.ro PS: Nu uita sa le spui ca vii de pe eComJobs pentru 10% discount 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *