Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #7

Floria.ro este echipa câștigătoare a celei de-a VII-a ediții #HappyFridayByEcomjobs. Mulțumim tuturor magazinelor online participante! Revenim curând cu noi provocari.

***

În luna iulie avem din nou #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 10 persoane) și le organizam un Happy Friday pe cinste.

Pentru această ediție ne-am gândit la o activitate în aer liber în mijlocul orașului. Vom merge cu caiacele pe lacul Herăstrau. Pentru început ne vom acomoda cu caiacele după care vom parcurge un tur de lac pentru ca spre final să urmărim apusul de soare și să ne întoarcem odată cu ultimele raze. Durata va fi de aproximativ de 2h și câștigătorii vor avea ocazia sa-și exerseze echilibrul, coordonarea, forța și îndemânarea.

Vom fi însoțiți de către un instructor profesionist și vom purta obligatoriu veste.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele online (sau angențiile cu activitate în eCommerce) care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1 – 31 iulie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 1 august iar ziua in care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs este 3 august.

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi mai jos cum am petrecut cu Angajații din eCommerce la escape room, prin copaci și tiroliană, la bowling sau lasertag:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *