Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #6

În luna aprilie avem din nou #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 10 persoane) și le organizam un Happy Friday pe cinste.

Pentru această ediție ne-am gândit la o sesiune de 2-3 ore de boardgame-uri (Catan, Activity, Poker, Rummy, Wist sau Rentz) chiar la biroul echipei câștigătoare. Atât explicațiile regulilor (pentru cine nu le cunoaște) cât și snack-urile și răcoritoarele sunt din partea casei 🙂 Am ales genul de jocuri care pot fi învățate în 5 minute și care oferă șansă de câștig chiar și unei persoane care abia a învățat regulile deci o să fie fun pentru toată lumea.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1 – 30 aprilie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 1 mai și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs!

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi cum ne-am distrat în edițiile precedente: Prima ediție, a II-a ediție (video), a III-a ediție (video), a IV-a ediție (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *