Evenimente

ecomTEAM 2018: conversii mai multe, platforme eCommerce mai eficiente, marketing modern

Platforma eCommerce VTEX, una dintre cele mai renumite la nivel mondial, alaturi de Google, FAN Courier, Easypost, RTB House, Customsoft, experti din zonele de marketing, Analytics si SEO vor fi prezenti la editia a 8-a a ecomTEAM, unul dintre cele mai mari evenimente de comert online din regiune.

Pana pe 11 martie poti gasi cele mai bune reduceri la bilete – 30% in Early Bird si discounturi suplimentare pentru magazinele online! Vezi aici detalii.

Doua zile pline de informatii si networking de calitate, intr-o locatie noua din Brasov-Lux Divina. 28 si 29 martie sunt de referinta pentru specialisti in eCommerce, business-uri adiacente, dar si startup-uri. In prima zi, de dimineata pana dupa-amiaza, vom participa la panel-uri in care lideri din piata vor prezenta tendinte, date oficiale, ponturi despre piata eCommerce, dar si studii de piata in exclusivitate si key speech-uri in premiera in tara.

In ziua a doua, workshop-uri profesioniste si (foarte) interactive vor oferi sfaturi concrete, bazate pe instrumente moderne prin care iti poti perfectiona business-ul online.

Mai jos, cateva dintre temele abordate:

  • Cresterea conversiilor pentru magazine online si business-uri digitale
  •  Extinderea canalelor de vanzari
  • Workshopuri pentru pregatirea profesionala a specialistilor de marketing digital
  • GDPR pentru magazine online, de la sursa.

Maurits Bruggink, General Secretary @EuropeanMulti-channel and Online Trade Association, vine la Brasov pentru a dezbate impreuna cu participantii #ecomTEAM revolutia GDPR si partea legislativa care, in eCommerce, incepe sa devina din ce in ce mai importanta si, pe alocuri, dificil de inteles.

***

La ecomTEAM tot continutul este mediu-avansat, fiind gandit unor oameni care CHIAR doresc sa iei extinda business-ul – cifre reale din industrie, solutii de marketing inteligente, strategii de vanzari care iti vor da “vant in pupa”. Ne bucurăm să fim parteneri și în acest an. 🙂 

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *