Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #5

Edge 2Performant este echipa câștigătoare a celei de-a V-a ediții #HappyFridayByEcomjobs. Mulțumim tuturor magazinelor online participante!

* din motive logistica n-am mai ajuns la arena de sărituri

În luna februarie, continuăm cu evenimentul special #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 10 persoane) și le organizam un Happy Friday pe cinste. Pentru această ediție ne-am ne-am gândit la o sesiune de sărituri într-o sală special amenajată. Ne așteaptă o arenă cu 37 de trambuline interconectate și o mare de bureti în care participanții pot sări.

Dintre beneficiile unei astfel de activități enumerăm:

  • coordonare și agilitate
  • tonifiere musculară
  • fitness cardiovascular
  • relaxare

sursa: facebook houseofbounce

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1 – 28 februarie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 1 martie și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs!

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi cum ne-am distrat în edițiile precedente: Prima ediție, a II-a ediție (video), a III-a ediție (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *