Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #4

În a treia ediție #HappyFridayByEcomjobs, membrii echipei de la giftology.ro s-au distrat pe cinste și și-au testat capacitatea de lucru în echipa (și condiția fizică) la un joc de Laser Tag. Încurajați de feedback-ul primit, continuăm și în 2018 cu un nou Happy Friday organizat de către noi pentru echipa sau departamentul unui magazin online care folosește eComjobs pentru recrutare.

Vremea încă nu permite activitățile în aer liber așadar, pentru a 4-a ediție de #HappyFridayByEcomjobs ne-am gândit la o partidă de bowling în IDM Regie. Timp de 2 ore, membrii echipei câștigătoare îsi vor testa capacitatea de concentrare și echilibru încercând să doboare cât mai multe popice din cât mai puține încercări.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1 – 31 ianuarie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 1 februarie și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs!

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi cum ne-am distrat în edițiile precedente: Prima ediție, a II-a ediție (video), a III-a ediție (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *