La birou

Secret Santa și-a făcut update. E actualizat, la îndemână și eficient

Luna decembrie e, prin definiție, o lună cu multe liste to do. De la task-uri de finalizat la job pentru a te bucura de vacanță până la cadouri de cumpărat. eComJobs.ro te ajută să rezolvi simplu şi rapid Secret Santa la birou.

Colegii de la job sunt ca a doua familie. Petreci cu ei cele mai multe ore din zi și cele mai multe din an. Iar Crăciunul e sărbătorit și alături de ei, a doua familie. Dar e imposibil ca fiecare să ia cadouri pentru toată lumea așa că a apărut conceptul de Secret Santa. E soluția perfectă pentru ca fiecare să primească un cadou ales special pentru el și chiar personalizat fără a se cheltui o avere.

Însă pe cât e soluția de ideală pe atât e greu de pus în practică. Procesul în sine e ușor: fiecare persoană din birou e trecută pe câte un bilețel, apoi toate bilețelele sunt puse într-un vas (sau fes) și fiecare persoană alege un bilețel astfel încât fiecare are un coleg căruia trebuie să îi facă un cadou.

Dar ce te faci dacă e imposibil ca toată lumea să fie la birou în același timp? Nu e corect față de cei care lipsesc și rămân la final. La fel cum nu ar fi un proces neutru nici dacă distribuirea numelor ar face-o șeful.

Tocmai pentru a evita orice problemă și orice bănuială de favoritisme de vreun fel sau altul, eComJobs.ro prezintă Secret Santa, un sistem îmbunătățit de distribuire și atât de ușor de folosit. Chiar mai simplu de folosit decât să alegi un cadou.

Tot ce trebuie să faci e să intri pe www.ecomjobs.ro/secret-santa/, completezi numele tuturor colegilor (nu uita: chiar și persoana care se ocupă de organizare trebuie trecută) și eComJobs se ocupă de “amestecarea” numelor. Beneficiile acestui sistem sunt că sigur nu vor exista dubluri și nu există riscul de favoritisme 😉

Fiecare coleg va primi într-un mail numele colegului căruia trebuie să îi ia cadou, care e bugetul și ziua în care se face schimbul de cadouri. Așa nimeni nu mai uită niciun detaliu și atmosfera va fi chiar una de sărbătoare.

Crăciun fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *