Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #3

[box type=”success” ]Echipa câștigătoare a celei de-a treia ediții #HappyFridayByEcomjobs este cea a site-ului giftology.ro. Mulțumim tuturor magazinelor online participante! Revenim curând cu noi provocari. [/box]

Așa ne-am distrat vineri pe 27 Octombrie 2017

 

În a doua ediție #HappyFridayByEcomjobs,  fetele de la books-express.ro s-au distrat pe cinste și și-au depășit limitele în parcul de aventura Extreme Park Cernica. Încurajați de feedback-ul primit, continuăm și în luna octombrie cu un nou Happy Friday organizat de către noi pentru echipa sau departamentul unui magazin online care folosește eComjobs pentru recrutare.

Pentru ca vara s-a cam sfârsit și temperaturile nu sunt chiar prietenoase, următorul eveniment se va întampla indoor, mai exact la Laser Tag în AFI Cotroceni. Timp de 2 ore, membrii echipei câștigătoare vor alerga prin labirinturi întunecate și vor colabora între ei pentru a împușca adversari cât mai mulți. Adrenalina și efortul fizic susținut sunt incluse.

Joc high-tech indoor de tip combat, laser tag-ul are loc într-o arenă special amenajă constând într-un labirint imens și obstacole (tobogane, mașini, rampe, locomotiva, foișoare etc.), cu muniție nelimitată reprezentată de laser. Repriza unui joc este de 15 minute și se poate juca pe echipe sau „fiecare pentru el” iar punctele sunt câștigate în funcție de locul unde este împușcat adversarul.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1 – 22 octombrie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți, luni 23 octombrie și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs!

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *