Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #2

[box type=”success” ]Echipa câștigătoare a cele de-a doua ediții #HappyFridayByEcomjobs este cea a site-ului books-express.ro. Mulțumim tuturor magazinelor online participante! Revenim curând cu noi provocari. [/box]

Așa ne-am distrat – 15 Septembrie, ora 16

***

Dat fiind feedback-ul primit odată cu prima ediție #HappyFridayByEcomjobs, unde echipa magazinului mindblower.ro a fost câștigătoare, dăm startul celei de-a doua ediții.

Profităm de faptul că este înca vară și vrem să petrecem o după masă de vineri în aer liber, în gașcă mare, la un aventura parc din jurul Bucureștiului. Îl vom alege pe cel mai accesibil din zona unde-și are sediul echipa câștigatoare. Timp de 3 ore,6-8 colegi vor avea ocazia să-și dovedească spiritul de echipă, rezistența fizică și rezistența la lucrul la înălțime :).

 

Un parc de aventura înseamna curajul de a-ți depăși limitele și frica de înălțime, creșterea încrederii, adrenalina, forța și îndemânarea și, bineînteles, multă distracție. Traseele sunt stabilite pe diverse grade de dificultate și sunt 100% sigure, de-a lungul acestuia, participanții sunt supravegheați și îndrumați de către personal calificat.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 14 august – 10 septembrie. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți, luni 11 septembrie și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la HappyFrifay by eComJobs!

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *