Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online!

[box type=”success” ]Echipa câștigătoare a primei ediții #HappyFridayByEcomjobs este cea a site-ului mindblower.ro. Mulțumim tuturor magazinelor online participante! Revenim curând cu noi provocari. [/box]

***

Pentru că e vară și pentru că ne dorim să dezmorțim puțin echipele din cadrul magazinelor online, să-i scoatem mai mult din birouri, să îi punem la mișcare, să interactioneze mai mult… și poate teambuilding-ul nu se anunță prea curand, noi de la eComJobs ne-am gândit să organizăm puțin ziua de vineri prin acțiunea #HappyFridayByEcomjobs.

Pentru că majoritatea companiilor preferă ca ziua de Happy Friday să fie sărbatorită cu pizza, noi ne-am gândit să schimbăm acest obicei într-unul mai sănătos, atât pentru fiecare persoană în parte cât și pentru întreaga echipă. Am început deja cu articolul unde v-am oferit idei de Happy Friday și continuăm luna aceasta cu primul concurs, sprijiniți de prietenii de la The Cage Escape Room.

Vom avea la dispozitie 2 camere (maxim 12 persoane) cu tematici interesante: Hannibal’s Playground și The Secret of Blood care vă vor provoca inteligența, creativitatea și spiritul de echipă.

 

Un joc de “Escape Room” este un joc real de evadare! Ești închis în camera cu tema aleasă împreună cu colegii tăi și trebuie să găsești ieșirea în 60 de minute, altfel rămâi blocat pe vecie în poveste.  Doar munca de echipă și organizarea vă pot aduce evadarea, distracția însa este garantată! 

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 17 iulie – 4 august. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți, luni 6 august și vom stabili de comun acord ziua și ora în care ne vom vedea la The Cage Escape Room.

 

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *