Noutati

Vrei angajați mai bine pregătiți? Recomandăm cursurile OKInstitute

Conform rezultatelor studiului „Profilul angajatului din eCommerce” (pe care-l vom publica în curând), peste 70% dintre angajați și-ar dori să participe la cursuri de specializare de Adwords, Analytics sau SEO.

Când vine vorba de educarea angajaților, problema nu trebuie pusă „Ce se întâmplă dacă plătim cursul și angajatul pleacă?” ci „Ce se întâmplă dacă NU plătim cursul și angajatul ramane„.

Pentru a veni în întâmpinarea acestora, ne-am aliat cu OKInstitute, un grup de profesioniști cu experiență dovedită în online-ul românesc coordonata de Cosmin Năstasă și vă putem oferi acces la cursurile organizate de aceștia la prețuri preferențiale.

Cursurile se adresează atât antreprenorilor proprietari de magazine online, cât și a angajaților sau a freelancer-ilor – și se întind pe o durată de 4-6 saptamani. Pe lângă partea teoretică vor exista și lecții practice și chiar si teme pentru acasa 🙂

[box type=”success” ]Poți avea 20% reducere pentru oricare din cursurile de mai jos dacă menționezi (în câmpul de înscriere) că ai ales să participi în urma acestui articol.[/box]

***

Cursurile acoperă specializari precum Affiliate Manager, PPC Specialist, Content Marketer, Performance Marketer și sunt următoarele:

 

Curs de Marketing Afiliat (1350 lei)

Cursul de Affiliate Management este singurul curs de acest tip din România, ce se adresează specialiștilor sau celor care vor să devină specialiști în Marketing Afiliat, cel mai eficient și important canal de performance marketing. Scopul cursului este de a oferi profesioniștilor din industria de marketing online dar și ownerilor de business, setup-ul, mecanismele, rapoartele și acțiunile care aduc profit și eficiență oricarui business care-și dorește să facă performanță la un nivel sustenabil al costurilor.

Curs de Analytics (1350 lei)

Acest curs se adresează tuturor celor care vor să aprofundeze cunoștințele de Analytics, celor care nu sunt la primul contact cu platforma sau conceptul de analiză de date. Împreună vom descoperi funcții mai avansate și aplicații în diferite business-uri punând în exemple rapoarte și funcționalitătile din Google Analytics. Ideal, vreți să găsiți răspunsuri la întrebări ce țin de Analytics, fie pentru afacerea voastră, fie la locul de muncă.

Curs de Adwords (1450 lei)

Structura cursului, întinsă pe 8 săptămâni, este o îmbinare de informație despre platforma AdWords și mecanisme de funcționare cu sesiuni practice pe cazuri concrete. Cunoștințele acumulate după gestionarea a zeci de conturi și mii de campanii AdWords în companii precum 2Parale si Edge 2 Performant sunt împachetate și transferate către cursanți într-un mod eficient.

Curs de Content Marketing (1350 lei)

Fiecare text, poză sau video creat pentru a promova un produs sau serviciu reprezintă, în esenta, content marketing. O bună parte din filmulețele virale pentru diferite produse pe care le vezi pe internet sunt rezultatul acestui proces. În cadrul cursului aplicat vei învăța care sunt principiile content marketing-ului și cum să îl aplici în comunicare, indiferent de industrie. Vei afla cum să stabilești o strategie și cum să produci (în mod eficient) conținut care să înfluențeze în mod pozitiv obiectivele de comunicare sau business. Cursul nu este unul pasiv – va fi nevoie să te implici, vei avea “teme” de rezolvat și vei participa în brainstorming-uri pe provocările cele mai întâlnite în comunicare.

***

[box type=”success” ]Poți avea 20% reducere pentru oricare din cursurile de mai sus dacă menționezi (în câmpul de înscriere) că ai ales să participi în urma acestui articol.[/box]

Încă de la lansarea eComJobs ne-am propus să aducem puțin profesionalism în acest domeniu și să susținem specializarea și educația continuă în rândul angajaților din eCommerce, iar acesta este un pas important în acest demers.

Până la 31 mai 2017, orice companie care adaugă un anunț pe eComJobs are sansa să câștige (prin tragere la sorți) un loc GRATUIT la cursul de Affiliate, Adwords sau Analytics.

Comments (3)

  1. De ce nu cursurile oficiale si gratuite oferite chiar de Google?
    Amintesc aici Google Analytics Academy si Google Digital Academy.

  2. Sigur, se poate invata gratuit de pe Internet doar insa curba de invatare e mai mare si nu ai pe cineva pe care sa-l intrebi imediat ce ai o nelamurire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *