Evenimente

Motive sa participi la cea de-a 7-a editie EcomTEAM 2017

 ecomTEAM pregătește pe 22 și 23 martie în Brașov (la Hotel Kronwell) o conferință de eCommerce care vine să ia pulsul industriei în primul trimestru al lui 2017. Structura ecomTEAM presupune o primă zi dedicată studiilor exclusive de piață, key speech-urilor și dezbaterilor interactive, iar a doua zi este dedicată workshop-urilor aplicate care au drept scop oferirea de informații relevante, implementabile în propria companie.

***

Cu ce speakeri te poți conecta la ediția a 7-a ecomTEAM?

Un punct de reper în lista de speakeri îl reprezintă Ilya Kretov – general manager eBay pentru Rusia și țările emergente ale Europei, prezent pentru prima oară în România. El ne va învăța ce trebuie să facem pentru a deveni  vânzători de succes pe platformă, dar totodata vom afla și care sunt planurile de expansiune ale eBay în țară.

Anterior, Ilya Kretov a lucrat pentru Google și Mars, având peste 10 ani experiență în marketing și dezvoltare de branduri. Kretov este, de asemenea, și lector în marketing la RMA Business School.

Alături de Ilya Kretov, ecomTEAM a atras și anul acesta speakeri de top, atât din România cât și de pe plan internațional. Astfel, Fernando Muñoz este unul dintrei cei mai cunoscuți experți SEO din Spania, auditor și consultant pe search engine optimization, experimentat și în marketing online. El va sustine un workshop și un modul pe subiectul SEO și îți va oferi tehnici practice pe care să le folosești pentru creșterea vizibilității site-ului tău în motoarele de căutare – soluții concrete ce țin cont de cele mai noi modificări Google.

Maarten Deboo, CEO Baldwin și Wizmo, vine să explice ce funcționează și ce nu la site-urile de eCommerce, cum să faci marketing eficient, ce instrumente să folosești, dar și best (și worst) practices.

***

Printre speakerii români amintim de Florinel Chis (ARMO), Sorin Psatta și Matei Psatta, Alex Axon și Catalin Stefanescu de la Zitec sau Daniel Nicolescu (Symphopay). De la fiecare vei învăța să gestionezi aspecte privitoare la bunul mers al afacerii tale precum business automation, extindere, bugete eficiente, servicii post-vanzare, marketing inteligent, tactici de atragere a unui trafic calitativ prin content și SEO și multe altele… suntem siguri!


Cine ar trebui să fie interesat de evenimentul ecomTEAM? 
➡️ se adresează magazinelor online și celor care vor să se extindă în comerțul electronic,
➡️ furnizorilor de servicii
➡️ specialiștilor în logistică și marketing
➡️ precum și producătorilor
➡️ și, evident, angajatilor din eCommerce ❤️

EcomTEAM, fondat de Edge 2Performant, este organizat de Wall-Street.ro și powered by FAN Courier. Ne bucurăm să fim parteneri pentru al doilea an consecutiv.

Îți recomand să participi și pentru faptul că evenimentul asigură networking de calitate, fiind locul de întâlnire al celor mai buni din industrie, cu care ai ocazia să interacționezi, să descoperi răspunsuri pentru întrebările tale și din experiența cărora ai ce să înveți! AICI TE POȚI ÎNSCRIE.


CONCURS:

Avem de dat doua invitații complete, conferință și workshops la ecomTEAM 2017. Spune într-un comentariu de ce vrei să participi la acest eveniment și poți câștiga una dintre cele două invitații. Ține cont că evenimentul este în Brașov (22 și 23 martie) și poți să ajungi.

Concursul se încheie pe 20 Martie 2014, ora 11:59 a.m. Câștigătorii vor fi anunțați tot luni în acest topic și vor primi confirmarea pe email.

Daniel si Walter sunt fericitii castigatori! Revenim cu un mail. 

Mai jos gasesti Live blogging de la ecomTEAM 2017:Live blogging de la ecomTEAM 2017:

Comments (6)

  1. sunt interesat de conferinta deoarece ofer servicii de implementare adresate magazinelor online de ceva vreme si acum sunt in „transformare” si incerc sa imi pun pe picioare propriul business ecommerce.
    lucrul asta consuma o gramada de resurse (inclusiv timp), dar solicita si cunostinte ceva mai diverse decat jobul curent.
    tocmai de asta mi-ar fi utila invitatia voastra.
    in plus, invitatia ar insemna si mai putine resurse trecute in coloana de cheltuielti, lucru chiar important in perioada asta 🙂

  2. Pentru mine, argumentul e unul singur si la fel de important ca evenimentul acesta, dedicat specialistilor online: sunt responsabil de cresterea vanzarilor unui importator auto, prin toate instrumentele digitale (website, social media, CRM) si ma intereseaza posibilitatea de a dezvolta actiuni eficiente in acest mediu dinamic – in special solutii de eCommerce, viabile pentru sectorul automotive.

  3. sunt pasionat (probabil ca prea mult) de domeniul in care activez. pentru un business viabil trebuie mult mai mult de atat. mi-as dori sa pot descoperi aceste lucruri in aceasta conferinta.

  4. […]  ecomTEAM pregătește pe ➡ 22 și 23 martie în Brașov (la Hotel Kronwell) o conferință de eCommerce care vine să ia pulsul industriei în primul trimestru al lui 2017. Structura ecomTEAM presupune o primă zi dedicată studiilor exclusive de piață, key speech-urilor și dezbaterilor interactive, iar a doua zi este dedicată workshop-urilor aplicate care au drept scop oferirea de informații relevante, implementabile în propria companie. Am scris si noi pe blog, mai multe. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *