Evenimente

Marketeri pentru branduri globale, prezenți la TeCOMM 2017

Ediția din acest an a TeCOMM se desfășoară la București între 26 și 27 aprilie, sub tematica Sell them your story! și va reuni peste 250 proprietari ai magazinelor online, profesioniști în eCommerce, influenceri și jucători importanți din industrie. Ne bucurăm că vom fi și noi prezenți – echipa eComJobs – ca și anul trecut, în calitate de parteneri media. 

Evenimentul a ajuns la a  X-a ediție si pe parcursul celor două zile, TeCOMM va cuprinde două zile intense cu sesiuni de prezentări, workshopuri, dezbateri și zona expozițională pentru interacțiunea cu potențiali clienți. Scopul conferinței este acela de a educa, inspira și găsi noi soluții pentru provocările inerente domeniului.

Marketeri pentru branduri globale, prezenți la TeCOMM 2017

Proprietarii magazinelor online și asociațiile eCommerce din Europa se vor întâlni în 27 aprilie în cadrul unui Round Table cu scopul de a discuta viitoarele direcții în industria comerțului electronic.

  • Carlo Terreni, Director General la asociația Netcomm Suisse din Elveția și
  • Sven Bally, Head of CX & e-Commerce la VERITAS din Belgia sunt printre speakerii care vor împărtăși trenduri la nivel mondial și găsi soluții adaptate industriei de eCommerce.
  • Richard Prenderville, fondatorul Peloton Group din Statele Unite, compania de consultanță care lucrează cu branduri din Statele Unite și America Latină, va lansa pentru prima oară la București o dezbatere complexă despre comportamentul consumatorilor în economia multi-channel, prezentând alternative prin care proprietarii magazinelor online pot atrage consumatorii din domenii diferite.
  • Pentru a atrage consumatori, inovația reprezintă unul dintre punctele cheie, iar britanicul Nick Lansley, Innovation Insider la Nick Lansley’s Innovation Lab va oferi proprietarilor de magazine online idei innovative pentru atragerea consumatorilor. Lansley este pionier al eCommerce-ului, care găsește soluții inovatoare, formând echipe care să optimizeze interacțiunea cu companiile internaționale pentru care lucrează.
  • Printre speakerii de talie internațională care vor participa la TeCOMM se mai numără Richard Clark (Marketing Director, Boohoo)
  • sau Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), care vor oferi insight-uri prețioase ce vor viza creșterea vânzărilor în eCommerce, îmbunătățirea content marketing-ului, modul în care tehnologia mobilă influențează evoluția business-urilor, importanța storytelling-ului în relația cu clienții sau emergența rețelelor sociale.

 


Înscrierile pentru TeCOMM eCommerce Conference & Expo se realizează pe site-ul oficial bucharest.tecomm.ro.

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *