Noutati

De ce să ai o pagină de „Cariere” în cadrul magazinului tău online?

Majoritatea angajaților din industria de eCommerce fac parte din generația Millenials – născuți între 1977-1995. (Millenials este prima generație care a crescut odată cu tehnologia și primii care au înființat magazine online și au cumparat online.)

Fiecare tip de generație vine cu propriul mod de gândire și de a privi lucrurile, iar când vine vorba de locul de muncă, una din caracteristicile reprezentative ale Millinials ar fi că sunt selectivi. Angajatorii au probleme în a atrage personal pentru că trebuie să-i convingă pe candidați că a lucra alaturi de ei e cel mai bun lucru pe care l-ar putea face.

Pagina de Cariere vă poate ajuta în această direcție

în fața potențialilor angajați și în același timp e utilă și din punct de vedere logistic – pot fi prezente într-un singur loc toate joburile disponibile, iar administrarea lor ar fi mai ușoară. E recomandat ca un link către această pagină să existe (poate chiar în footer) și să fie astfel ușor de identificat în magazinul online.

Cele mai bune pagini de companie pun accent și pe cultura organizațională, pe valorile companiei, pe beneficiile celor din echipă, daca se organizează Happy Friday la birou, merg în teambuilding sau au fructe proaspete în fiecare dimineață.

  • Puteți scrie cum a început povestea magazinului online (un mic istoric, incluzând numărul de angajați)
  • Cu ce vă diferențiați față de competiție
  • Care vă sunt clienții și ce spun aceștia despre serviciile voastre
  • Vă puteți prezenta echipa și să spuneți cât de mult contează unitatea echipei în cadrul companiei
  • Mici testimoniale de la cei din echipă
  • Puteți prezenta pe scurt si mediul de lucru – dacă este într-o zonă bună, aproape de mijloacele de transport
  • Avantaje și beneficii – bonusuri, tichete de vacanță, asigurare medicală, beneficii la o sala de sport din apropiere, sucuri proaspete în fiecare dimineață, loc de relaxare/ joacă..
  • Programul de lucru
  • Chiar si despre planurile de viitor ale companiei

Nou pe eComJobs, din Ianuarie 2017

fiecare magazin online/ agenție poate avea propria pagină unde poate afișa conținut text/foto/video și prin intermediul ei să-i convingă pe cei interesați să aplice la job-urile disponibile. Deja avem câteva exemple implementate cu succes:

Conturile de companie (cum sunt cele de mai sus) se fac automat atunci când adaugați și primul anunț de angajare. O puteți folosi/ prezenta și promova drept pagină de Cariere.


Așteptăm așadar primul anunț de angajare! Aici gasiti și beneficiile de a recruta prin eComJobs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *