Evenimente

GPeC Summit: 15-16 nov 2016 cu speakeri de la care aveti ce învăța

Proprietarii de magazine online știu deja de evenimentele GPeC (noi le recomandam de fiecare dată, din timp), sunt prezenți an de an, în schimb ne-am dori să vedem prezenți în sală tot mai mulți angajați din eCommerce, tineri curioși de acest domeniu, să vină să ia notițe, să învețe din exemplele colegilor de breaslă, să pună întrebări speakerilor și, pe scurt, să ia pulsul ecommece-ului romanesc, pe final de 2016 și chiar înainte cu 2 zile de Black Friday.

Vom avea o zi întreaga cu BRYAN EISENBERG

professional_speaker_bryan_eisenberg_f-200x300Pe 16 Noiembrie 2016 va fi “GPeC All Day Bryan Eisenberg”, un eveniment special în care Brian va povesti din experiența sa în UX toată ziua și va răspunde întrebărilor din public. Bryan Eisenberg  este, potrivit eConsultancy, “Guru în User Experience” și autoritate recunoscută la nivel global în optimizarea ratei de conversie, marketing online, usability, persuasiune și personalizarea conținutului.

Bryan Eisenberg este co-fondator IdealSpot, autorul cartilor Call to Action, Waiting For Your Cat to Bark? and Always Be Testing (vi le recomandăm) și co-fondator al Digital Analytics Association.

A doua zi ne vedem cu TALIA WOLF

Talia Wolf vine pentru prima dată în România la GPeC Summit November 15-16: Event of the Year in E-Commerce cu tot felul de resurse, inspiraţie, tips&tricks despre optimizarea conversiilor pentru eCommerce. 👍 echipa GPeC!

talia-wolfTalia are peste 10 ani de experiență în CRO, creșterea business-urilor din zona de eCommerce si a fost speaker la multe conferințele relevante din online marketing: MozCon, Opticon, GMIC, CXL live, Search Love, Conversion Conference, Learn Inbound și multe altele. Așa că pregătiți întrebările!

 

Craig Sullivan (Optimizer of Everything), Iulian Stanciu (CEO eMAG), Elisabeta Moraru (Country Manager Google România), Cătălin Crețu (General Manager Visa Europe pentru România), Vlad Tăușance (Consultant în Strategie & Trainer în Creativitate Aplicată, coordonatorul componentei de strategie și conținut a campaniei prezidențiale din 2014 pentru președintele Klaus Iohannis) – sunt doar câțiva dintre speakerii cu care va veti întâlni la GPeC Summit. Lista completă poate fi consultată în secțiunea dedicată de pe website-ul GPeC.

Important: pâna mâine (27 octombrie, ora 23:59) vă mai puteți achiziționa biletul de acces la preț redus prin oferta early bird: 79 eur + TVA pentru ambele zile ale summitului.

În mare mare veți afla la GPeC Summit editia a 11-a ce înseamnă o afacere online de succes – ultimele cifre de piață, cele mai importante verticale și segmente cu potențial de dezvoltare, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor, strategii de marketing online, content marketing, personalizare, usability, analytics, customer experience, loializare, logistică și curierat, split testing, optimizare pentru device-uri mobile – toate vor fi disecate în cele două zile. Ne vedem curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *