Carti Noutati

Trimite CV-ul și poți câștiga una din cele 3 cărți de eCommerce

De câteva luni ne tot gândim cum să venim mai mult în sprijinul tinerilor ce lucrează în cadrul unui magazin online, să îi incurajăm să-și urmeze propriul vis, să se specializeze într-un domeniu de activitate, să citească mai mult și în general să-și dorească mai mult de la ei…

de aici și seria de evenimente in eCommerce, articole cu sfaturi de la specialisti cu 5-10 ani în domeniu, de recomandări de cărți, – fie ele de marketing, vânzări, cărți motivaționale, de dezvoltare personală și de business, bibliografii sau ghiduri practice pline de detalii foarte utile.

Astăzi lansăm un Concurs pentru toți cei care depun un CV la noi pe site, indiferent de domeniul de activitate.

Detalii 

  • Pentru a intra în concurs e de ajuns să trimiți un CV în cadrul joburilor active de pe eComJobs, indiferent de domeniul de activitate.
  • Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs – au trimis CV-ul cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

  • Perioada de desfășurare a concursului: luna in curs – de pe 1 pana pe 30/31 ale lunii
  • Vom anunța câștigătorii in cel tarziu 5 zile de la inceputul fiecarei luni, atât aici în articol, dar și pe Facebook.
  • Dacă tot am zis de Facebook, ne poți da și un Like.
  • Dacă trimiti 20 de CV-uri nu vei avea însă 20 de șanse de câstig. 🙂
  • Cum vom alege câștigătorii? Ne vom folosi de platforma random.org și vă asigurăm că suntem cât se poate de transparenți. Nu ne plac concursurile fake. Se câștigă prin tragere la sorți, iar cărțile vor fi trimise prin curier.

Mult succes!


Detalii Concurs Februarie 2017

Depune CV-ul în Luna Februarie și poți câștiga prin tragere la sorți cartea Scrum: The art of doing twice the work in half the time (Random House Business Books) – premiu oferit de Books-Express.ro.

CASTIGATOR: Robert Preda.


Concurs Noiembrie 2016:

Cartea THE INNOVATORS ajunge in luna decembrie la Oana Maria Fotea.
Ii multumim pentru ca a trimis CV-ul la anunturile noastre de angajare de pe eComJobs si-i tinem pumnii la interviurile de angajare!

Concurs octombrie:

Câștigă una dintre cele 3 cărți oferite împreună cu libraria online Books-Express.ro.

the-power-of-habit

 10 Nov, ora 14:59 Am rămas datori cu câteva informații importante: câștigătorii celor 3 carti oferite de sponsorii concursului – libraria online Books-Express.ro.
1. Criotoru Cristin 2. Ileana Ghinea 3. Andreea Ghica 

(revenim cu un mail pentru a va cere datele de livrare. Felicitari!)

Aici e un video cu extragerea castigatorilor. Sunt toate adresele de email, vizibile, de la toti cei care au trimis un CV pe eComJobs in luna octombrie (perioada 6 Octombrie  – 7 Noiembrie 2016). L-am pus privat, insa la cerere il putem imparti cu fiecare dintre voi pentru a va arata transparenta extragerii.

Revenim curand cu un nou concurs, cu un alt premiu, dar acelasi sponsor – Books Express. #LibrarulTăuPersonal VA MULTUMIM! 

Comments (1)

  1. […] Am recomandat constant cărți, evenimente, articole cu sfaturi de la specialiști in eCommerce, dar si resurse utile pentru cei care vor să învețe programare. Vom continua și în 2017 seria de recomandări educative pentru profesionisti si începători. Am inițiat STUDIUL – Profilul angajatului roman din eCommerce – revenim curand Am primit de la voi poze pentru albumul: Oamenii din eCommerce-ului românesc. Ne-am bucurat de parteneriatul cu libraria online Books-Express: – Trimite CV-ul și poți cîștiga una din cele 3 cărți din domeniul în care activezi. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *