Noutati

Studiu eComJobs – Profilul angajatului român din eCommerce

În primăvara acestui an am inițiat STUDIUL- PROFILUL ANGAJATULUI ROMÂN DIN eCOMMERCE și încă mai așteptăm răspunsurile voastre – daca aveți timp, plăcere și mai și lucrați în cadrul unui magazin online – pentru a creiona împreună o imagine cât mai realistă a angajatului iubitor de ecommerce.

Te anunțăm din start ca răspunsurile tale vor fi anonime și că ne propunem să aflăm cu ajutorul tău (și al tuturor celor care completează chestionarul) profilul angajatului român din eCommerce – mai exact nivelul de studii, experiența, motivația, autoevaluarea… însă mai bine le vei descoperi completand întrebările. Îți va lua ~2 minute. Și atenție – e un studiu pentru angajați și nu pentru proprietarii de magazine! 

***

Vom lua așadar pulsul angajaților din magazinele online direct de la tine, de la cei implicați zi de zi în această industrie, cu planuri de creștere, de dezvoltare și ce vă motivează mai mult la locul de muncă actual. Totul e sa fii sincer, să răspunzi pe bune. 🙂

Vom reveni în luna Noiembrie și cu rezultatele finale ale studiului. Până atunci mai colectăm și alte răspunsuri, să depășim 300. De aici și rugămintea de a pune umărul și de a sprijini educarea și cresterea industriei de ecommerce.

[actionbox wide=”false” title=”Angajat în ecommerce?” url=”https://docs.google.com/forms/d/1WCFfDRz_YE3i8m8yFcEadx_mApiPffBvL4qCyi8iL3o” buttontext=”Completează studiul” ]

Vă mulțumim tare mult pentru timpul acordat! Abia așteptăm să lucrăm la infograficul final. 

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *