Evenimente

Affiliate Summer School – Prima școala de vară în marketing afiliat

În perioada 30 iunie – 3 iulie Profitshare organizează prima ediție a evenimentului Affiliate Summer School, singura întâlnire dedicată persoanelor implicate în marketing afiliat care se întinde pe o perioadă de mai multe zile.

Pentru cei mai puțin informați despre marketingul afiliat >>> este o soluție de promovare online în care orice persoană poate deveni Afiliat, iar orice furnizor de servicii online sau magazin online poate deveni Advertiser, plătind doar pentru rezultate.

[highlight style=”gray” ]Orice persoană poate deveni afiliat și nu este necesar să deții obligatoriu un site web, promovarea online a advertiserilor se poate realiza chiar și în cadrul rețelelor sociale, fără a fi nevoie ca afiliatul să posede cunoștințe tehnice. Este suficient ca afiliatul doar să posede cunoștințe elementare de marketing  și rezultatele pot să vină. Dacă vreți să vă ofer și mai multe detalii… puteți lăsa un mesaj în comentarii și putem dedica un articol scrict în această direcție.[/highlight]

Scopul evenimentului din vară?

Affiliate Summer School este orientat pe educație în afiliere și networking. Este o modalitate pentru Afiliați să discute mai mult cu Advertiserii, să se cunoască între ei, să se închege o comunitate și să stabilească parteneriate. 

La Affiliate Summer School sunt așteptați aprox. 60 de invitați: retaileri online, afiliați, bloggeri cât și specialiști din domeniile conexe, implicați în online. Speakerii vor vorbi despre provocările din piața de marketing afiliat, vor căuta soluții eficiente, vor prezenta studii de caz, proiecte în care au fost implicați, vor explica ce instrumente de promovare folosesc și de ce factori au ținut cont pentru a obține cât mai multe câștiguri în urma promovării prin marketing afiliat.

Printre speakerii care și-au confirmat deja prezența se numără bloggeri de top precum Vali Petcu, Radu Dumitru, reprezentanți ai celor mai mari magazine online din România – Adelina Oprea (FashionUP), Andrei Ioniță (Flanco) și mulți alții. Noi speakeri relevanți în marketing afiliat sunt așteptați să fie confirmați în curând.

Puțin și despre program

Evenimentul va debuta în 30 iunie, cu o masă tradițională de primire și o conferință de prezentare, urmând ca apoi participanții să aibă program liber pentru socializare și pentru activități de relaxare (fotbal, tenis de masă). În următoarele două zile, 1-2 iulie, sunt programate sesiuni de lucru, care vor cuprinde prezentările speakerilor invitați și dezbateri în jurul temelor de discuții. Agenda va continua cu o serie de activități surpriză oferite de organizatori și se va încheia cu prima petrecere Affiliate Party, dedicată persoanelor implicate în marketing afiliat.

Detalii înscriere și… preț

Băutura, mâncarea, cazarea și toate celelate activități sunt incluse în prețul unui bilet.
Înscrierile la Affiliate Summer School se fac pe www.affiliateschool.ro.

Biletele pentru Affiliate Summer School s-au pus deja în vânzare pe site-ul evenimentului, primii participanți care se vor înscrie vor beneficia și de oferte. Prețurile primelor 20 bilete pentru cele patru zile de eveniment încep de la 149 EUR pentru Afiliați și de la 199 EUR pentru Advertiseri.

Așa că vedeți cum vă planificați concediul la vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *