Evenimente

Oferim 2 invitatii la GPeC Summit 2016

Ne apropiem cu pași foarte repezi de ediția a 11-a de GPeC Summit 2016 (în ~ 2 săptămâni, pe 25, 26 și 27 mai).

După cum probabil știi, deja au confirmat peste 10 speakeri străini relevanți pentru zona de e-commerce – Alex Langshur (Co-Fondator Cardinal Path, cea mai vizibila agentie de marketing digital din lume), David Darmanin (Fondator si CEO HotJar – cel mai cool si mai in voga tool de e-commerce analytics la momentul actual), Daniel Waisberg (Analytics Advocate Google); Brian Dean – Founder, CEO & SEO Blogger @ Backlinko; Marie Polli – Senior Optimization Strategist @ Conversion XL; Chris Hague – Communications & Marketing Manager @ZoomSphere; Paul Rouke – Founder & Director of Optimisation @PRWD; Karl Gilis – Co-Founder AGConsult

350pxașadar mulți profesioniști straini (dar și mulți români) vor vorbi și în acest an pe scena GPeC despre situația curentă a pieței, despre provocarile lor în business, rezultate și solutii eficiente în eCommerce. Vor fi cu siguranță și studii de caz interesante și insight-uri legate de starea eCommerce-ului românesc… interesant deci, ca-n fiecare an. 

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse deja în vânzare, existând și o Ofertă Early-Bird, valabilă până pe 15 Mai 2016, inclusiv – biletul costa 147 euro (TVA inclus). Mai multe detalii direct pe: /gpec-summit-mai

Sprijină educarea si cresterea industriei de ecommerce, completând Studiul

Vrem să-ți reamintim și de Studiului Profilul Angajatului in eCommerce ce se adresează atât persoanelor angajate în cadrul unui magazin online, cât și celor din agențiile specializate în #eCommerce‬. Dacă nu l-ai completat chiar te rugăm să o faci.

promo_studiu

Răspunsurile tale vor fi anonime și ne propunem să aflăm cu ajutorul tău (și al tuturor celor care completează chestionarul) profilul angajatului român din eCommerce: nivelul de studii, experiența, motivația, autoevaluarea… însă mai bine le vei descoperi completand întrebările. Îți va lua ~2 minute.

eComJobs are de dat 2 invitații la GPeC Summit 25-26-27 Mai

(în calitate de partener media) și tot ce trebuie să faci e să comentezi la acesta articol până marti, 17 Mai la prânz (ora 17 00) și să ne răspunzi la întrebarea: – Dacă ar fi să participi la un super training, ce cunoștințe ai dori să-ți îmbunătățești și de ce?

Tot marți, 17 Aprilie vom anunța și câștigătorii (cei 2). Cel mai probabil în jur de ora 21. Vom ține cont dacă ești activ(ă) în comunitatea Joburi in eCommerce și/sau ai share-ui studiul nostru cu Profilul angajatului în eCommerce. Îți mulțumim!  

Important: concursul este doar pentru angajații din cadrul unui magazin online 🙂

Am revenit cu numele castigatorilor: Narcis Dragastan si Dragos S. Astept de la voi pe email: – contact @ ecomjobs .ro – numele complet, companie, functia, adresa de email + telefon – pana maine la ora 15. Daca nu voi primi mail-ul, voi da invitatiile in urdinea de mai jos. Multumim mult pentru participare! Speram sa ne vedem totusi miercuri la GPeC Summit! 

Screenshot (12)

Comments (9)

  1. Eu sunt interesat de integrarea tehnologica dintre platforma de e-commerce (site-ul) si celelalte tehnologii adiacente (CRM, ERP, PIM, etc.) si ce implica acest lucru la nivel de optimizare a fluxurilor de lucru la nivel de companie.

  2. Ma intereseaza sa aflu cat mai multe noutati din domeniul e-commerce, in general. In particular ma intereseaza HotJar. 🙂

  3. Mi-ar placea sa-mi imbogatesc cunostintele despre Google Analytics si Search Console, Adobe Analytics, precum si orice fel de alt tool de analiza si raportare a traficului si datelor din magazin. Din experienta, am invatat ca degeaba ai un cont de Analytics daca nu stii ce obiective si filtre sa iti setezi in soft, astfel incat sa monitorizezi exact aspectele fundamentale ale magazinului tau online.

    Fara cunostinte in profunzime ale unui tool de acest tip mi se pare imposibil sa poti dezvolta strategii de optimizare a ratei de conversie eficiente. Asa ca mi-ar placea sa il pot utiliza la potentialul sau maxim.

  4. Buna, in primul rand mi-ar placea sa aflu mai multe despre programmatic advertising, cat de avantajos este, cum se implementeaza si cate agentii si clienti sunt dispusi sa testeze aceasta modalitate de retargetare. In plus pe partea de site-uri de ecommerce cati clienti ruleaza cu campanii Dynamic Display si cat de performante sunt, cate rezultate aduc.

    De asemenea, ca si specialist in campanii de ppc Adwords si Facebook, ce aspecte de SEO trebuie urmarite mai indeaproape pentru a avea rezultate bune in campanii (ma refer la trafic venit din organic sau ppc, conversii inregistrate, etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *