Evenimente

Oferim un cod de reducere la ecomTEAM 2016

Pentru că nu vrem să ratezi ediția a VI-a a evenimentului ecomTEAM 2016 (6-7 aprilie la Hotelul Kronwell) în Braşov, venim cu un COD de 20% REDUCERE  – ws20team – ce se aplică la orice modul, indiferent dacă e pentru conferință sau full event. Trebuie doar să-l folosești până la 1 aprilie.

preturi-ecomteam-2016

ecomTEAM 2016 va pune accentul pe workshop-uri de nivel avansat, susținute de speakeri internaționali renumiți, dar și pe conferințe interactive, cu informații la obiect. Per total este ocazia perfectă pentru a-ți dezvolta business-ul și a afla informații relevante pentru magazinul tău online.

Anul acesta evenimentul de la Brașov va avea si trei premiere pentru piața ecommerce din România.

  • Vom vedea un studiu despre comerț electronic, realizat la nivel regional pentru EcomTEAM de catre Ipsos Interactive Services.
  • Seminarul de „problem solving”, în care specialiștii vor discuta pe marginea problemelor pe care le au magazinele online și vor da sfaturi participanților. Puteți trimite și întrebările voastre pentru acest workshop pe adresa ecomteam@internetcorp.ro, iar raspunsurile le veți primi pe 7 aprilie, în cadrul trainingului.

prima-zi-ecomteamCel mai activ retailer online va primi un buget de consumat la unii din furnizorii de servicii prezenti la EcomTEAM, în funcție de nevoie sale, fie că este vorba de servicii de afiliere, marketing sau curierat.

  • De asemenea, EcomTEAM a adus pentru prima dată un trainer al cursurilor Google. Este vorba de Anabela Luca, care are o experienţă de şapte ani în online, perioada în care a susţinut peste 60 de traininguri şi workshopuri în cadrul proiectelor Google şi a altor evenimente de business.

Rămâi așadar la curent cu principalele tendinţe şi modificări din eCommerce și te invităm să te înscrii pe site-ul EcomTEAM. Vor fi două zile pline de informaţii care te vor ajuta să susţii creşterea magazinului tău online.

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce realizat de publicația de business WALL-STREET.ro și fondat de rețeaua de afiliere 2Parale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *