Evenimente

eComJobs.ro recomanda TeCOMM Bucuresti 2016

Anunțasem deja într-un articol mai vechi că ne-am propus să participăm la cât mai multe conferințe de eCommerce, la unele vom fi si speakeri, parteneri sau pur și simplu vom merge să ne informăm și să vă împărtășim mai apoi pe blog impresiile la cald despre un anumit subiect sau trenduri din acest domeniu.

Primăvara aceasta este dedicată comerţului electronic, iar pe 21 aprilie vă recomandăm (și în calitate de parteneri) să participați la ediția aVIII-a TeCOMM eCommerce Conference&Expo – unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Europa de Est, organizat în Bucuresti la Athenee Palace Hilton și care se adreseaza atât proprietarilor de magazine online, cât şi furnizorilor ce oferă produse, servicii şi soluţii de eCommerce.

România este una dintre țările din Europa de Est cu o piaţă de eCommerce încă tânără, dar care evoluează progresiv de an la an, alături de ţări precum Polonia, Slovacia sau Cehia. Predicţia pentru următorii ani este că eCommerce-ul va fi considerat cel mai important instrument de vânzări, iar 50% din vânzările din offline vor fi influenţate de strategiile şi campaniile care se desfăşoară în online. Implicit vor creste si numarul de joburi pe eComJobs. ro. 

fb-tecomm-2016

 

Power to the customers, conceptul editiei

Românii sunt online, cumpără din ce în ce mai mult şi mai divers şi devin din ce în ce mai sofisticaţi. Ediţia TeCOMM Bucureşti din acest an va sublinia importanţa înţelegerii comportamentului consumatorului, nevoilor acestuia, fidelizării acestuia şi modul în care business-urile online este necesar să îşi realizeze strategiile pentru ca aceştia să se întoarcă pe site, convertindu-se în mod repetat.

De ce merită să participi la TeCOMM?

  •  Evenimentul este dedicat managerilor şi specialiştilor în comerţ electronic care lucrează sau conduc un magazin online, precum şi furnizorilor de servicii. Sunt aşteptaţi în acest an peste 250 de retaileri online care au deja un business sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, cât şi specialiştii din domeniile conexe mplicaţi în activitatea  de online a business-urilor.
  • Printre speakerii care vor trece pragul conferinţei de eCommerce din capitală, TeCOMM Bucharest, se numără şi Chris Jones (User Experience Director si eCommerce specialist @Blueleaf) care cunoaşte foarte bine toate aspectele ce ţin de User Experience, precum “călătoria” online a clientului, arhitectura informaţiei, prototipuri de răspuns, design pentru interfaţa cu clienţii şi copywriting. Așadar pregătiți întrebările pentru el.
  • Guest speaker David Rothwell, autorul best-seller-ului „The AdWords Bible for eCommerce” va sustine un workshop pe tema “Show Me the (PPC) Money. The Top Mistakes eCommerce Merchants Make with Google AdWords”, in care vei putea afla sfaturi pretioase despre cum sa castigi cu Google Adwords. Multi comercianti online nu folosesc inca promovarea de tipul Pay-Per-Click precum Google AdWords, sau au renuntat sa foloseasca acest tip de promovare crezand ca nu functioneaza. Dar Adwords-urile functioneaza intotdeauna. Campania ta PPC este un generator de profit, nu un centru de costuri, spune Consultantul AdWords.
  • Lenneke van der Meijden, Online Conversion Specialist si eCommerce Manager @Euroflorist – “Learn how to easily get customer insights and push your conversion to the next level” este workshop-ul sustinut de Lenneke van der Meijden. Poti sa inveti cum sa-ti optimizezi rata de conversie prin testari de usability si cum sa obtii insight-uri pretioase despre clienti.

 

Se anunță un eveniment cu conținut extrem de interesant și util celor pasionați de ecommerce. Înscrierile la TeCOMM Bucureşti se fac pe bucharest.tecomm.ro unde se va actualiza constant și lista speakerilor.

Ne vedem curând, pe 21 Aprilie la TeCOMM – eveniment susținut în calitate de partener media de eComJobs.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *