Evenimente

eComJobs recomanda ecomTEAM 2016

Anul acesta ne-am propus să participăm la cât mai multe conferințe de eCommerce, la unele vom fi si speakeri, parteneri sau pur și simplu vom merge să ne informăm și să vă împărtășim mai apoi pe blog impresiile la cald despre un anumit subiect sau trenduri din acest domeniu.

Pe scurt: Evenimentul ecomTEAM 2016 a ajuns anul acesta la ediția a șasea și pregătește, pentru acest an, cel mai vast eveniment eCommerce din regiune – speakeri internaționali din piețe dezvoltate, traineri cu expertiză și specialiști români, toți vor fi prezenți pe 6-7 aprilie, la Brașov, pentru a oferi cele bune strategii de atragere şi fidelizare a clienţilor din magazinele online.

Printre speakerii care vor fi prezenți la ecomTEAM 2016 se numără trainerul Google – Anabela Luca, Jennifer Jones din Marea Britanie – consultant senior în interfaţă şi experienţa consumatorului (UX/UI), Cesar Aparicio din Spania – fondator al companiei de strategie de marketing Craneo Previlegiado care va susține un workshop de SEO, dar și reprezentanți ai celor mai importante magazine online din țară, precum FashionDays, Noriel sau IKEA.

Screenshot (11)

 

Noi (de fapt prin Ciprian Drăgoi) vom fi prezenți în panelul al doilea din prima zi de ecomTEAM, pe 6 Aprilie.

Din prima zi a evenimentului se va discuta despre cele mai importante trenduri din industria locală de comerț electronic, în timp ce ziua a doua este alocată workshop-urilor Google, SEO, marketing, mobile și UX/UI.

În panelul în care va fi prezent și Ciprian o să se discute despre ce are nevoie un magazin online pentru o bună funcționare, de la logistică până la resurse umane. Vom puncta ce fel de angajați căută proprietarii de magazine online (cu mai multă sau mai puțină experiență în domeniu), cerințele din anunțuri, dar și despre provocările angajaților si dorința de a experimenta mereu alte nișe, platforme, tehnologii și altele.

ecomteam-program

De ce merită să participi la ecomTEAM?

  • Evenimentul este dedicat managerilor şi specialiştilor în comerţ electronic care lucrează sau conduc un magazin online, precum şi furnizorilor de servicii. Sunt aşteptaţi în acest an 30 de speakeri şi peste 250 de participanţi, toți iubitori de ecommerce.
  • Se va discuta îndeaproape despre vânzările pe mobil, despre strategiile prin care unii dintre retaileri se extind în afara țării, dar și despre care sunt cele mai frecvente probleme ale magazinelor online și care sunt soluțiile prin care le rezolvă.
  • Ne vom mai pune la curent cu tendințele viitoare îîn materie de tehnologie, logistică sau marketing.
  • Vor fi prezenți mulți dintre cei care au lansat servicii noi în ultimul an, care relansează anumite segmente sau companii care provin din domenii de nişă, inedite.
  • Ne vom bucura și de toate oportunitățile de networking, iar vineri seara vom putea ciocni un pahar de vin la ecomParty.

În premieră, la ecomTEAM va avea loc şi un seminar de „problem solving“. Trei specialişti vor discuta cele mai arzătoare teme pe care le au magazinele online şi vor da sfaturi participanţilor. Cel mai activ reprezentant al unui retailer online va primi un buget de consumat la unii din furnizorii de servicii prezenţi la ecomTEAM, în funcţie de nevoie sale, fie că este vorba de servicii de afiliere, marketing sau curierat.

Sperăm să ne vedem într-un numar cât mai mare pe 6-7 aprilie la Brașov, Hotel Kronwell, în cadrul evenimentului organizat de wall-street.ro. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *